Вернуться   Форум по искусству и инвестициям в искусство > English forum > Costs, valuation, attribution
 English | Русский Forum ARTinvestment.RU RSS Регистрация Дневники Справка Сообщество Сообщения за день Поиск

Costs, valuation, attribution Discuss artworks’ prices and attribution.

Ответ
 
Опции темы Опции просмотра
Старый 29.04.2010, 23:06 Язык оригинала: Русский       #1
Пользователь
 
Регистрация: 25.04.2010
Сообщений: 55
Спасибо: 47
Поблагодарили 5 раз(а) в 3 сообщениях
Репутация: 10
По умолчанию

look similar to the site Molotok.ru, I'm there spoons nashol



dollar вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.04.2010, 23:45 Язык оригинала: Русский       #2
Бывалый
 
Аватар для Любознательный
 
Регистрация: 10.04.2010
Сообщений: 301
Спасибо: 470
Поблагодарили 326 раз(а) в 132 сообщениях
Репутация: 653
По умолчанию

For assay master completely agree with Sergejnovo (Postnikov-Losev, stamp number 2121, Olex Leo F., denounced in Moscow from 1990 to 1996).
In my opinion, the work of the Third Moscow Artel.
Monogram - owner.
Apparently, not so noble he was.
Boss stuff.



Любознательный вне форума   Ответить с цитированием
Этот пользователь сказал Спасибо Любознательный за это полезное сообщение:
mark4445 (30.04.2010)
Старый 30.04.2010, 00:09 Язык оригинала: Русский       #3
Местный
 
Регистрация: 19.06.2009
Сообщений: 136
Спасибо: 264
Поблагодарили 112 раз(а) в 42 сообщениях
Репутация: 222
По умолчанию

curious, if only "9" "8" - typo.
Fondue - is unlikely, for the time of use would be soot, etc., is lost.
It seems, on the contrary, ikornitsa below Lost part of ice
Master - Vasily Agafonov



NEO вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо NEO за это полезное сообщение:
mark4445 (30.04.2010), Любознательный (02.05.2010)
Старый 30.04.2010, 06:58 Язык оригинала: Русский       #4
Местный
 
Регистрация: 01.04.2009
Адрес: Рига
Сообщений: 177
Спасибо: 71
Поблагодарили 42 раз(а) в 33 сообщениях
Репутация: 84
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от NEO Посмотреть сообщение
curious, if only "9" to "8" - typo.
Fondue - is unlikely, for the time of use would be soot, etc., is lost.
It seems, on the contrary, ikornitsa below Lost part of ice
Master - Vasily Agafonov
Ikornitsa is an interesting idea, but that's about the lost of ice disagree, there is a bottom location is less than two, see, there hardly could hold a small fragment of ice, and then no additional capacity.



mark4445 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 01.05.2010, 00:00 Язык оригинала: Русский       #5
Гуру
 
Регистрация: 20.07.2009
Адрес: Москва
Сообщений: 1,915
Спасибо: 1,610
Поблагодарили 1,636 раз(а) в 869 сообщениях
Репутация: 2860
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от dedulya37 Посмотреть сообщение
mark4445,

I do not know exactly how it is, but I know appointment.
The lower tray is put anything that burns, such as dry alcohol and in a bowl on top in oil is meat or other dish. The device is designed to keep food warm. Its predecessor, the modern deep fryers.
Цитата:
Сообщение от curious Посмотреть сообщение
The assay master completely agree with Sergejnovo (Postnikov-Losev, stamp number 2121, Olex Leo F., denounced in Moscow from 1990 to 1996).
In my opinion, the work of the Third Moscow Artel.
Monogram - owner.
Apparently, not so noble he was.
Boss stuff.
Цитата:
Сообщение от NEO Посмотреть сообщение
curious, if only "9" "8" - typo.
Fondue - is unlikely, for the time of use would be soot, etc., is lost.
It seems, on the contrary, ikornitsa below Lost part of ice
Master - Vasily Agafonov
Цитата:
Сообщение от mark4445 Посмотреть сообщение
Ikornitsa is an interesting idea, but that's about the lost part of the ice will not agree, there is a bottom space is less than two, see, there hardly could hold a small fragment of ice, and then no additional capacity.


I think this is a banal salt with stand, and the "tray" grounds could put a spoonful of salt.

Theory heated - nice, but, as mentioned above:
- Would bloat the upper object;
- Little room for "fuel" element;
- Except that the object will be heated, which in general is dangerous. You can accidentally get burned, drop the table and set fire to the tablecloth. Open fire on the table is questionable, given the small size of the object. Again, given the size of such object in table layout was supposed to be in every guest.

On the "spirit-lamp" does not seem, though in the beginning it seemed that something similar could be used to keep honey in warmed /soluble.
In those days, bake, rich bread without filling in the form of pampushek. They dipped it in the warmed honey. In short, one of my grandmothers used to do that.

On the basis must be the same stigma. They have? On the "3A" does not seem likely mirror "AZ", such hallmarks met.

Just do not ikornitsa, since it was originally adopted another form.




Последний раз редактировалось U_Z; 01.05.2010 в 01:35.
U_Z вне форума   Ответить с цитированием
Старый 01.05.2010, 07:36 Язык оригинала: Русский       #6
Гуру
 
Аватар для dedulya37
 
Регистрация: 24.05.2008
Сообщений: 5,017
Спасибо: 5,605
Поблагодарили 6,167 раз(а) в 1,669 сообщениях
Репутация: 9525
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от U_Z Посмотреть сообщение
theory with heating - nice, but, as mentioned above:
- Would bloat the upper object;
- Little room for "fuel" element;
- Except that the object will be heated, which in general is dangerous. You can accidentally get burned, drop the table and set fire to the tablecloth. Open fire on the table is questionable, given the small size of the object. Again, given the size of such object in table layout was supposed to be in every guest.
I would not say if the youth had not seen such a thing as a guest of his friends. The only thing I was mistaken, this is the size of the object, but they were not listed initially.
FYI dry alcohol soot leaves, and tablets from a rather narrow and can accommodate them and quite narrow pallet.
I'll try to call these people who have seen and know the details.



dedulya37 вне форума   Ответить с цитированием
Этот пользователь сказал Спасибо dedulya37 за это полезное сообщение:
mark4445 (01.05.2010)
Старый 01.05.2010, 10:45 Язык оригинала: Русский       #7
Гуру
 
Аватар для Eriksson
 
Регистрация: 13.11.2008
Адрес: Стокгольм
Сообщений: 2,829
Спасибо: 2,474
Поблагодарили 2,597 раз(а) в 943 сообщениях
Репутация: 4971
По умолчанию

Dear men!
As hostess, I would call this thing cocotte. Splayed on a couple of eggs should be hot, so a tiny silver pot placed on the stand.
Modern cocotte do with pen and served on thick linen cloth, laid on the dessert plate.



Eriksson вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Eriksson за это полезное сообщение:
dedulya37 (01.05.2010), Кирилл Сызранский (01.05.2010)
Старый 01.05.2010, 12:47 Язык оригинала: Русский       #8
Гуру
 
Аватар для Кирилл Сызранский
 
Регистрация: 26.07.2008
Адрес: РФ, Самара
Сообщений: 75,449
Спасибо: 27,871
Поблагодарили 55,339 раз(а) в 24,289 сообщениях
Записей в дневнике: 133
Репутация: 102399
Отправить сообщение для Кирилл Сызранский с помощью Skype™
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Eriksson Посмотреть сообщение
Modern cocotte do with pen
The restaurants are now serving in such zhuleny and meat in tsehtone. "



Кирилл Сызранский вне форума   Ответить с цитированием
Старый 01.05.2010, 16:43 Язык оригинала: Русский       #9
Гуру
 
Регистрация: 20.07.2009
Адрес: Москва
Сообщений: 1,915
Спасибо: 1,610
Поблагодарили 1,636 раз(а) в 869 сообщениях
Репутация: 2860
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Eriksson Посмотреть сообщение
Dear men!
As hostess, I would call this thing cocotte. Splayed on a couple of eggs should be hot, so a tiny silver pot placed on the stand.
Modern cocotte do with pen and served on thick linen cloth, laid on the dessert plate.
In my opinion, you are mistaken. Carefully watch the size of the object.

Added after 2 minutes
Цитата:
Сообщение от dedulya37 Посмотреть сообщение
All that I said before, my friends have confirmed. Another said that this contraption for meat is called "fund", but the original Swiss (and thence the invention), used for cooking cheese fondue. He wound the fork with a long handle (which should also be included) and the cheese dipped in boiling olive oil. Later, both began to prepare the tenderloin, but she must be very thinly sliced. Once the meat or cheese fires in the oil, the same fork to dip in seasonings or sauces to be served before each guest, they also were in the mouth.
Actually, this post should be a topic about food, I guess.
In my opinion, you are mistaken. Fondue (serving, cooking meals), this subject has nothing to do.

Added after 8 minutes
Цитата:
Сообщение от U_Z Посмотреть сообщение
On the basis must be the same hallmarks.
Show us a stamp on the stand. They are there to be, because if it is set, then, often, it is produced by the master and probirovalsya simultaneously.

Posted 11 minutes
While staying with his opinion: "I think that this is a banal salt with base, and the" pan "grounds could put a spoonful of salt."

Subject without stand - Salt!




Последний раз редактировалось U_Z; 01.05.2010 в 16:54. Причина: Добавлено сообщение
U_Z вне форума   Ответить с цитированием
Старый 01.05.2010, 18:42 Язык оригинала: Русский       #10
Гуру
 
Аватар для Eriksson
 
Регистрация: 13.11.2008
Адрес: Стокгольм
Сообщений: 2,829
Спасибо: 2,474
Поблагодарили 2,597 раз(а) в 943 сообщениях
Репутация: 4971
По умолчанию

Fondyushnitsy cheese about the size of a large bowl. And this thing just for one egg. And under her spirit lamp does not fit. That's me to the question of size.
Fondue Set includes the very capacity to heat the cheese, alcohol, 6 or 12 long forks and 6 lampions for sauces or condiments.

A general discussion, and true, highly deviated in gastronomy. It's time to dine ...



Eriksson вне форума   Ответить с цитированием
Ответ


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Разделы Ответов Последние сообщения
Silver German Cup Constanta Costs, valuation, attribution 1 07.04.2010 12:05
Two glasses - silver, enamel гимназистка Appraisal 2 23.12.2009 16:31
Silver ladle - a fake? гимназистка Appraisal 12 08.12.2009 02:58
Продам: Silver Plate смолин Sell 0 23.10.2009 23:59
Jug with silver, Khlebnikov muhin Costs, valuation, attribution 3 02.09.2009 10:08





Часовой пояс GMT +3, время: 15:01.
Telegram - Обратная связь - Обработка персональных данных - Архив - Вверх


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot