Вернуться   Форум по искусству и инвестициям в искусство > English forum > Chatter
 English | Русский Forum ARTinvestment.RU RSS Регистрация Дневники Справка Сообщество Сообщения за день Поиск

Chatter General discussion.

Ответ
 
Опции темы Опции просмотра
Старый 06.08.2010, 17:57 Язык оригинала: Русский       #1
Гуру
 
Аватар для Peter
 
Регистрация: 27.01.2010
Адрес: Москва
Сообщений: 1,168
Спасибо: 5,106
Поблагодарили 4,043 раз(а) в 921 сообщениях
Записей в дневнике: 4
Репутация: 8099
По умолчанию Tasty recipes

Dear friends, I had some free time, mixing colors I love from time to time to mix different products pitaniya.Inogda becomes quite vkusno.V general I love gotovit.Protsess something like painting, when you know that what mix and that should get in the end. The advantage in the fact that the final product is eaten and not zagramozhdaet aisles and corners in komnate.Hochu share a recipe that fits well in the heat:
  1. Take a ripe peaches, cut into slices.
  2. We spread slices in kremanki
  3. On top of each add a soft goat cheese such Snofrisk
  4. Zira cheese and sprinkle with a little mint leaf for odor
  5. Serve slightly chilled with a good dry white wine, or champagne.
Bon Appetit! If someone would want to share your recipes, then you are welcome!



Peter вне форума   Ответить с цитированием
Эти 13 пользователя(ей) сказали Спасибо Peter за это полезное сообщение:
Allena (09.08.2010), dedulya37 (06.08.2010), Nara (06.08.2010), Santa (28.07.2011), sur (07.08.2010), Tana (09.08.2010), Vlasta (27.07.2011), Артём (07.08.2010), Евгений (09.08.2010), Казак (11.08.2010), Люси (24.08.2010), олег назаров (07.08.2010), Элис (07.08.2010)
Старый 07.08.2010, 22:41 Язык оригинала: Русский       #2
Гуру
 
Аватар для Peter
 
Регистрация: 27.01.2010
Адрес: Москва
Сообщений: 1,168
Спасибо: 5,106
Поблагодарили 4,043 раз(а) в 921 сообщениях
Записей в дневнике: 4
Репутация: 8099
По умолчанию Scrambled eggs or omelet.

In the previous recipe, I forgot to say that peaches should be peeled from kozhury.Vse fruit to be cleaned from the skin, unless otherwise specified in retsepte.Teper of yaichnitse.Eto purely male eda.Ee able to make everyone aware of this muzhchina.My film "The Diamond Arm". By the way, many artists gave her her due as Osmerkin in his still lifes of 1950, it seems Shterenberg, were esche.Segodnya for breakfast I made an omelet with baklazhanami.Eto probably closer to the Georgian kitchen.
  1. Take four eggs (3-4 servings) and stir them with 3-4 tablespoons milk, adding a pinch of sugar and salt.
  2. Then finely cut fresh herbs (basil is optional, you can have him coriander)
  3. Green mix with beaten egg.
  4. Clear eggplants and cut them rings and fry in vegetable or olive oil, not forgetting to turn the side.
  5. Ready eggplant pour beaten eggs with herbs.
  6. The dish and sprinkle with grated cheese: Dor Blue, Parmesan or Armenian vats.
  7. Cover with lid for 3 minutes.
Can be served with orange juice and without sokom.Da vkusno.Glavnaya feature: the final product and its Ingredients must possess a gentle konsistentsiey.Vmesto eggplant can take the Bulgarian pepper, after his cook in boiling water for five minutes. (Called Blanche) What I do for raznoobraziya.Priyatnogo Appetit!



Peter вне форума   Ответить с цитированием
Эти 10 пользователя(ей) сказали Спасибо Peter за это полезное сообщение:
Allena (09.08.2010), dedulya37 (08.08.2010), Nara (07.08.2010), Santa (28.07.2011), sur (07.08.2010), Tana (09.08.2010), Vlasta (27.07.2011), Артём (07.08.2010), Кирилл Сызранский (07.08.2010), Люси (24.08.2010)
Старый 07.08.2010, 22:45 Язык оригинала: Русский       #3
Местный
 
Аватар для Nara
 
Регистрация: 22.02.2010
Адрес: Ереван
Сообщений: 205
Спасибо: 576
Поблагодарили 590 раз(а) в 135 сообщениях
Репутация: 1181
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Peter Посмотреть сообщение
[*] Clear eggplants and cut them rings and fry in vegetable or olive oil, not forgetting to turn the side.[*] Ready eggplant pour beaten eggs with herbs.
And we always do at home is almost the same, only without the wings, in the sense of not roast eggplant, and bake in the divider. Peel them to be, cut and fill here this very yaichitsey. Also delicious!

Peter, but I can povrednichayu a little? olive oil, it вобщем something too Vegetable ...




Последний раз редактировалось Nara; 07.08.2010 в 22:55.
Nara вне форума   Ответить с цитированием
Эти 7 пользователя(ей) сказали Спасибо Nara за это полезное сообщение:
dedulya37 (08.08.2010), Peter (07.08.2010), Tana (09.08.2010), Артём (07.08.2010), Евгений (09.08.2010), Кирилл Сызранский (07.08.2010), Люси (24.08.2010)
Старый 07.08.2010, 23:08 Язык оригинала: Русский       #4
Гуру
 
Аватар для Peter
 
Регистрация: 27.01.2010
Адрес: Москва
Сообщений: 1,168
Спасибо: 5,106
Поблагодарили 4,043 раз(а) в 921 сообщениях
Записей в дневнике: 4
Репутация: 8099
По умолчанию

[QUOTE=Nara; 1221871



Peter вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.08.2010, 08:31 Язык оригинала: Русский       #5
Местный
 
Аватар для Nara
 
Регистрация: 22.02.2010
Адрес: Ереван
Сообщений: 205
Спасибо: 576
Поблагодарили 590 раз(а) в 135 сообщениях
Репутация: 1181
По умолчанию

Divider - it is a metal disk with holes. Put to a heavy fire, and it has already eggplants, peppers, tomatoes.
You just have to constantly monitor the process, not to perezhech. Vegetables, thus preparing very quickly.
With regard to coffee, the average Armenian recipe is - a teaspoon heaped meeeeelko grind coffee is poured into the Turk (we call dzhazve), poured a coffee cup of cold water and put on a very slow fire. Bring to a boil, but do not boil. Remove from heat, remove the "scum" neatly with a spoon to transfer it into a coffee cup, then stir and put dzhazve again on the fire. Again bring to a boil, but do not boil. Remove from heat, pour into a cup. Drink slowly, discussing some good news.
In discussing the classics relies neighbors, but it is not mandatory ingredient.
Yes, I forgot, still need sugar, this is who he loves - just a bit or a full teaspoon. For example, I drink at all without sugar, so I think there is a better taste of coffee. But this individual, I do not like sweet
Of the varieties prefer arabica. I often brought arabica coffee from Kenya, while it is the best of what I tried.
Here, found the image dissector on the Internet.
Миниатюры
Нажмите на изображение для увеличения
Название: 1.jpg
Просмотров: 70
Размер:	150.3 Кб
ID:	892562  



Nara вне форума   Ответить с цитированием
Эти 9 пользователя(ей) сказали Спасибо Nara за это полезное сообщение:
aljenat (27.07.2011), Allena (09.08.2010), luka77 (08.08.2010), NATA NOVA (23.09.2010), Peter (08.08.2010), Tana (09.08.2010), Vlasta (27.07.2011), Евгений (09.08.2010), Люси (24.08.2010)
Старый 08.08.2010, 09:30 Язык оригинала: Русский       #6
Местный
 
Регистрация: 09.08.2009
Сообщений: 202
Спасибо: 65
Поблагодарили 314 раз(а) в 119 сообщениях
Записей в дневнике: 20
Репутация: 610
По умолчанию Appetizer buffet for vernisazhnogo

Council, in public exhibitions to offer guests the following tidbit. In the short wooden stick (or plastic sabelku) is placed first small piece pineapple (fresh or canned, but fresh is better), and then a sharp piece of cream cheese. All this fits on the dish. According to my observations, this appetizer first disappears. The main thing, cheese must necessarily be sharp.

Another recipe for vernisazhnogo buffet.
Grate chilled in the refrigerator sausage cheese, add grated on a fine grater (or, better yet, crushed Mangler), garlic, mayonnaise, stir, not to put some time in the refrigerator. Spread the mixture into small pieces of black bread, the best "Borodino". Appetizer cheap and
delicious. Also among the leaders of rate of disappearance from the dishes.




Последний раз редактировалось Acland; 08.08.2010 в 10:36. Причина: Добавлено сообщение
Acland вне форума   Ответить с цитированием
Эти 8 пользователя(ей) сказали Спасибо Acland за это полезное сообщение:
Allena (09.08.2010), NATA NOVA (23.09.2010), Peter (08.08.2010), Santa (28.07.2011), sur (08.08.2010), Артём (08.08.2010), Евгений (09.08.2010), Люси (24.08.2010)
Старый 08.08.2010, 14:34 Язык оригинала: Русский       #7
Местный
 
Регистрация: 19.06.2009
Сообщений: 136
Спасибо: 264
Поблагодарили 111 раз(а) в 41 сообщениях
Репутация: 221
По умолчанию

Garlic and a public event?



NEO вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.08.2010, 17:19 Язык оригинала: Русский       #8
Гуру
 
Аватар для Peter
 
Регистрация: 27.01.2010
Адрес: Москва
Сообщений: 1,168
Спасибо: 5,106
Поблагодарили 4,043 раз(а) в 921 сообщениях
Записей в дневнике: 4
Репутация: 8099
По умолчанию




Peter вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Peter за это полезное сообщение:
NATA NOVA (23.09.2010), Santa (28.07.2011)
Старый 08.08.2010, 19:00 Язык оригинала: Русский       #9
Местный
 
Аватар для Nara
 
Регистрация: 22.02.2010
Адрес: Ереван
Сообщений: 205
Спасибо: 576
Поблагодарили 590 раз(а) в 135 сообщениях
Репутация: 1181
По умолчанию




Nara вне форума   Ответить с цитированием
Эти 4 пользователя(ей) сказали Спасибо Nara за это полезное сообщение:
Allena (09.08.2010), NATA NOVA (23.09.2010), Santa (28.07.2011), Люси (24.08.2010)
Старый 08.08.2010, 20:04 Язык оригинала: Русский       #10
Гуру
 
Аватар для Peter
 
Регистрация: 27.01.2010
Адрес: Москва
Сообщений: 1,168
Спасибо: 5,106
Поблагодарили 4,043 раз(а) в 921 сообщениях
Записей в дневнике: 4
Репутация: 8099
По умолчанию




Peter вне форума   Ответить с цитированием
Эти 4 пользователя(ей) сказали Спасибо Peter за это полезное сообщение:
luka77 (08.08.2010), Nara (08.08.2010), Евгений (09.08.2010), Люси (24.08.2010)
Ответ


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход





Часовой пояс GMT +3, время: 06:47.
Telegram - Обратная связь - Обработка персональных данных - Архив - Вверх


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot